We vieren hier

het gewone leven

Ambulante begeleiding
Hof van Sion

Ben je op zoek naar begeleiding bij jouw thuis en in jouw omgeving? Heb je iemand nodig die je ondersteunt waar je dat nodig hebt en waar het kan jouw zelfstandigheid stimuleert? De basis van onze begeleiding is een goed contact. Wij bieden de zorg die bij je past en kijken samen welke zorg je nodig hebt en maken dan een zorgplan. 

Eigenkracht!

We zijn er om jou te ondersteunen zo zelfstandig mogelijk je leven te leiden. We sluiten aan op jouw situatie op alle levensgebieden, zoals wonen, werken, vrije tijd en sociale relaties. Daarbij kijken we vooral naar wat je wel kunt en wat je kan leren. Wat zijn jouw unieke gaven en hoe kan je die inzetten, om wat (nog)niet goed lukt toch mogelijk te maken! Door het inzetten van jouw talenten bouw je zelfvertrouwen op. 

Flexibele begeleiding

We passen onze ondersteuning aan, aan wat jij nodig hebt. Als het goed met je gaat, dan heb je minder begeleiding nodig. Andersom kunnen er periodes zijn dat je meer begeleiding nodig hebt.  Wij zijn daarin flexibel en bieden de ondersteuning die je op dat moment nodig hebt.

Wie kan zich aanmelden voor ambulante begeleiding?

We zijn er voor mensen met een vorm van autisme, PDD-NOS en/of een verstandelijke beperking en mensen met een psycho-sociaal probleem. Als je een indicatie hebt en je bent ouder dan 15 jaar, dan gaan we eerst met elkaar kennismaken. Lijkt het je wat? Neem gerust contact met ons op. 

Wat kost de begeleiding?

De kosten van de zorg en begeleiding worden vergoed via Zorg in Natura (ZIN) of het persoonsgebonden budget (PGB). Samen maken we een overeenkomst en sturen maandelijks een gespecificeerde rekening, waarop we de geleverde zorg verantwoorden. 

Ambulante begeleiding

Contact

T (06) 1941 9198
T (06) 1945 6558

Vind ons

Stuurmansweg 2A
8275 AJ 'sHeerenbroek

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio