Je voelt je thuis

waar je wordt begrepen

Dagbesteding/werk/vrijwilligerswerk

Op Hof van Sion werken we graag met jou samen, jong en oud, want samen kom je verder. 

Hof van Sion wil vanuit gelijkwaardigheid jouw talenten inzetten om te komen tot een zinvolle dagbesteding/werk. Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving waarbij je zo zelfstandig mogelijk met ons samenwerkt.  Als het binnnen jouw mogelijkheid past kijken we of je deel kunt nemen aan regulier werk, vrijwiligerswerk of onderwijs. Soms is het eerst nodig om te werken aan stabilisatie, herstel, of het terugvinden van eigenwaarde. Wij helpen om voldoening te vinden in het werk en bieden kans om te groeien, of om terugval te voorkomen.

 

Want er is veel te doen!

Voorbereiden en koken van de open maaltijden. Verzorging van de dieren zoals de kippen, varkens en geiten. Werken in de moestuin/tuin. Meehelpen met de imkerij, dat bestaat uit de verzorging van de bijen, slingeren van honing, onderhoud van de kasten, maken van zalven en balsems. Klussen in en om het huis. Koken en bakken. Administratieve taken. Hout hakken. Eind 2018 de mogelijkheid om een lunch te verzorgen.

Wie kan mee doen?

Wij zijn een leer/werkplek voor mensen met een zorgvraag. Van 18 tot 80 jaar ben je van harte welkom om met ons samen te werken en er een mooie tijd van te maken. 

 

Wat kost de begeleiding?

 

De kosten van de zorg en begeleiding worden vergoed via de dagbesteding, die in Zwolle "Goede dagen en perspectief" heet. Je moet je eerst melden bij het loket van Samen Zwolle. Bij andere gemeenten vindt de vergoeding plaats via Zorg in Natura (ZIN) of het persoonsgebonden budget (PGB). Samen maken we een overeenkomst en sturen maandelijks een gespecificeerde rekening, waarop we de geleverde zorg verantwoorden. 


Dagbesteding

Contact

T (06) 1941 9198
T (06) 1945 6558

Vind ons

Stuurmansweg 2A
8275 AJ 'sHeerenbroek

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio