Je voelt je thuis

waar je wordt begrepen

Welkom bij
Hof van Sion!

Hof van Sion biedt zorg met passie en gedrevenheid. Bij ons op de lokatie in 's Heerenbroek kun je wonen en werken, maar ook voor ambulante begeleiding kun je bij ons terecht. Wij sluiten aan op jouw talenten in jouw situatie. En zijn we op zoek naar de uniciteit van elk mens. Elkaar kunnen vertrouwen is voor ons heel erg belangrijk.

Ons team is een sterk gepassioneerd, gezond team met prachtige gaven en talenten. Het is fijn om samen te werken met mensen die elkaar aanvullen en op die manier meebouwen. We merken dat de visie van de Hof door het hele team gedragen wordt.

Hof van Sion heeft een woonboerderij, waar we vanuit onze christelijke levensovertuiging betrokken zorg leveren sinds september 2011. De kleinschalige woonboerderij is gevestigd op een schitterende locatie in ´s Heerenbroek, onder de rook van Zwolle. We wonen daar in een mooie woonboerderij aan de rand van het dorpje. Op de authentieke woonboerderij, wonen we met ons gezin.

In de regio Kampen en Zwolle bieden we ambulante begeleiding bij mensen aan huis. Ook ondersteunen we in het zoeken van passende woonruimte.  

Hof van Sion biedt professionele zorg en aandacht. We hanteren het kwaliteitsysteem "kwaliteit laat je zien". Onafhankelijke audits vormen een vast onderdeel van de toetsing van onze kwaliteit. Daarnaast wordt ons team voorturend geschoold. Dat doen wij door de zeswekelijkse intervisiebijeenkomsten met onze orthopedagoog, Bert Reinds. Onze medewerkers hebben allemaal de opleiding Social work/SPH, MWD gevolgd. We zijn een erkend leerbedrijf voor opleidingen in de zorg.

Wij mogen elke dag weer genieten van deze prachtige plek. Deze plek heeft ons heel veel te geven, door de moestuin, dieren, fijne huiselijke sfeer, ruimte waardoor we gastvrij kunnen zijn, de tuin etc 

Lijkt het je wat? Bel of mail ons dan. We gaan graag een gesprek met je aan.

Over ons

Contact

T (06) 1941 9198
T (06) 1945 6558

Vind ons

Stuurmansweg 2A
8275 AJ 'sHeerenbroek

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio