We vieren hier

het gewone leven

Klachtenregeling

 Hof van Sion is sinds 2013 aangesloten bij de landelijke Klachtencommissue Landbouw en Zorg. Het volledige regelement rondom de afhandeling van klachten vindt u hier: www.zorgboeren.nl/de-hof-van-sion/zorg

Vergoeding

De vergoeding van de zorg is op verschillende manieren mogelijk.

Voor het beschermd wonen is een beschikking noodzakelijk die wordt afgegeven door de Centrale toegang van de GGD in de gemeente Zwolle. Zie:  https://www.ggdijsselland.nl/publiek/centrale-toegang/ Het telefoonnummer van de centrale toegang is 038 428 1550. De gemeente geeft de beschikking voor beschermd wonen bij voorkeur af in PGB, indien noodzakelijk kan het ook op basis van ZIN. Naast de zorg zijn er nog kosten voor huur en eten en drinken. Deze kosten betaalt de bewoner zelf vanuit werk, studiefinanciering of (Wajong)uitkering.

Voor ambulante begeleiding geldt dat dit per gemeente verschillend geregeld is. Omdat wij onderdeel zijn van de cooperatie Klaver4You en Boer en zorg, kunnen wij met de meeste gemeenten via ZIN begeleiding aan huis leveren. Voor Zwolle geldt dat er contact kan worden opgenomen met de SWT(Sociale Wijkteams). Zie: https://www.swtzwolle.nl/contact  Het telefoonnummer is 038 498 9980. Voor de gemeente Kampen worden zorgvragen aan het centrale loket ontvangen. Zie:  https://www.kampen.nl/hulp-aanvragen Het telefoonnummer is 14038.

De dagbesteding is ook per gemeente anders georganiseerd. In Zwolle is er sprake van een algemene voorziening. Omdat Hof van Sion een overeenkomst heeft met de gemeente Zwolle via cooperatie Klaver4You en Boer en Zorg, kan deze zorg worden geleverd. Er is dan geen indicatie noodzakelijk en u kunt zich bij ons melden. Voor Kampen en andere steden/dorpen wordt de zorg gefinancierd vanuit de WMO via de cooperatie Klaver4You en Boer en Zorg op basis van ZIN.

Zorg

Contact

T (06) 1941 9198
T (06) 1945 6558

Vind ons

Stuurmansweg 2A
8275 AJ 'sHeerenbroek

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio